Clinică de oftalmologie București

Priveşte lumea cu alţi ochi

Visionclinic

Visionclinic

Solicita programare

SOLICITA PROGRAMARE SOLICITA PROGRAMARE

Clinică de oftalmologie București

Clinică de oftalmologie București

Visionclinic

Visionclinic

Solicita programare

SOLICITA PROGRAMARE SOLICITA PROGRAMARE

 

MEDICI OFTALMOLOGI Visionclinic

Prof. Dr. Calin Tataru

Prof. Dr. Calin Tataru

Medic primar oftalmolog

Prof. Dr. Calin Tataru efectueaza operatii de cataracta la Visionclinic din 2017.


A absolvit Facultatea de Medicina Generala UMF Carol Davila in anul 1985. In 1994 a devenit medic specialist oftalmolg si in 2000 medic primar oftalmolog. In 2001 si-a dat examenul de doctorat sustinand teza “Ecografia si Tomografia Computerizata in Diagnosticul Afectiunilor Oculo-Orbitare”. Din 2017 este profesor la catedra de oftalmologie a universitatii de medicina Carol Davila.
Prof. Dr. Calin Tataru este Presedintele Societatii Romane de Cataracta si Chirurgie Refractiva, este membru in Consiliul de Conducere al Societatii Europene de Cataracta si Chirurgie Refractiva, este Vicepresedintele Societatii Romane de Oftalmologie si membru al Academiei Americane de Oftalmologie.

Dr. Laura Turu

Dr. Laura Turu

Medic primar oftalmolog

Dr. Laura Turu, medic primar oftalmolog, ofera consultatii si efectueaza investigatii paraclinice la Visionclinic din 2007.

A absolvit Facultatea de Medicina Generala UMF Carol Davila in anul 1998. In perioada de rezidentiat a fost sub indrumarea Prof. Dr. Mihai Pop. In 2005 a devenit medic specialist oftalmolog si din 2011 este medic primar oftalmolog. In 2012 si-a dat examenul de doctorat sustinand teza ”Optiuni Terapeutice in Sindromul de Ochi Uscat”.

Activitatea dnei Dr. Laura Turu cuprinde mii de consultatii oftalmologice, nenumarate biometrii, pahimetrii, topografii corneene si alte investigatii oftalmologice care se fac in clinica noastra.

A participat la numeroase congrese nationale si internationale de oftalmologie.

Dr. Maria Dudau

Dr. Maria Dudau

Medic specialist oftalmolog

Dr. Maria Dudau, medic specialist oftalmolog, ofera consultatii si efectueaza investigatii paraclinice la Visionclinic din 2022.A absolvit Facultatea de Medicina Generala UMF Carol Davila in anul 2017. In 2021 a devenit medic specialist oftalmolog si este doctorand in cadrul Departamentului de Histologie si Biologie Moleculara si asistent cercetare la Institutul Victor Babes din 2018.
Activitatea dnei dr Maria Dudau cuprinde consultatii oftalmologice, explorari functionale (biometrie, pahimetrie, ecografie, tomografie oculara) care se fac in clinica noastra, precum si parte de urgente oftalmologice in cadrul garzilor de la Spitalul Lahovari.
A participat cu lucrari la numeroase congrese de oftalmologie, nationale si europene.

Dr. Mihaela Constantin

Dr. Mihaela Constantin

Medic primar oftalmolog

Dr. Mihaela Constantin, medic primar oftalmolog, ofera consultatii si efectueaza investigatii paraclinice la Visionclinic din 2022.A absolvit Facultatea de Medicina Generala UMF Carol Davila in anul 1997. In 2004 a devenit medic specialist oftalmolog si din 2009 este medic primar oftalmolog. In 2010 a sustinut teza de doctorat cu titlul “Utilizarea riboflavinei sub influenta UVA in prevenirea evolutiei keratoconusului” sub conducerea Prof. Dr. Mihai Pop.
Activitatea dnei Dr. Mihaela Constantin in clinica noastra cuprinde consultatii oftalmologice si explorari functionale (biometrie, pahimetrie, ecografie, tomografie oculara).
A participat si prezentat lucrari la numeroase congrese nationale si internationale de oftalmologie.

Dr. Irina Ducan

Dr. Irina Ducan

Medic specialist oftalmolog

Dr. Irina Ducan, medic specialist oftalmolog, ofera consultatii si efectueaza investigatii paraclinice la Visionclinic din 2022.A absolvit Facultatea de Medicina Generala UMF Carol Davila in anul 2014. In 2018 a devenit medic specialist oftalmolog si este doctorand in specialitatea oftalmologie din 2019. In 2021 a sustinut examenul European Board of Ophthalmology, devenind Fellow of the European Board of Ophthalmology.
Activitatea dnei dr Irina Ducan cuprinde consultatii oftalmologice, explorari functionale (biometrie, pahimetrie, ecografie, tomografie oculara) care se fac in clinica noastra, precum si parte de urgente oftalmologice in cadrul garzilor de la Spitalul Lahovari.
A participat cu lucrari la numeroase congrese de oftalmologie, nationale si europene, fiind membru al ESCRS.

Dr. Ioana Popteanu

Dr. Ioana Popteanu

Medic specialist oftalmolog

Dr. Ioana Popteanu, medic specialist oftalmolog, ofera consultatii si efectueaza operatii oculoplastice la Visionclinic din 2023.A absolvit Facultatea de Medicina Generala UMF Carol Davila Bucuresti in anul 2014. A efectuat rezidentiatul la Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti in Departamentul de Chirurgie Oculopalpebrala Plastica si Reconstructiva si din 2018 este medic specialist oftalmolog.
Activitatea dnei dr Ioana Popteanu in cadrul clinicii cuprinde consultatii oftalmologice generale si supraspecializate pe patologia pleoapelor, a aparatului lacrimal si suprafetei oculare precum si interventii chirurgicale oculoplastice. De asemenea, efectueaza garzi in cadrul Spitalului Lahovari.
A participat cu lucrari la numeroase congrese de oftalmologie, nationale si europene.